O-festivalen ble prisvinner!

Norsk O-festival 2009 ble hedret med prisen for ”Årets hovedarrangement” under O-gallaen for Norsk Orientering på Værnes 7.november.

I juryens begrunnelse ble det lagt vekt på at arrangementet maktet å gi et bredt og variert tilbud av høy kvalitet til alle grupper av deltagere. Dette var spesielt gledelig for arrangørene, fordi vi har vært meget bevisste på at O-festivalen skal være en opplevelse for deltagere i barnefestivalen og i nasjonale konkurranseklasser så vel som World Cup!

Selvsagt har det vært spesiell oppmerksomhet om nyetableringen med storskjerm og TV-overføring. Men det har også blitt lagt merke til hvordan terrenget var utnyttet, at det var spennende og utfordrende løyper helt inn for alle klasser, at arena ga fin balanse mellom plass og intimitet, at servicetilbudet var av høy kvalitet og ikke minst – at løperne ble møtt av en stor stab av smilende funksjonærer!

Jørgen Holmboe
leder hovedkomiteen 2009

[Red. anm.: Det var også hyggelig å legge merke til at Fossum IF ble tildelt prisen for årets o-kart, Brunkollen, et av kartene som ble tegnet til O-festivalen]