Befaring på arena Reinsvoll

Onsdag 28. oktober var flere personer, deriblant internasjonal kontrollør Sixten Sild og nasjonal kontrollør Jørn Sundby, tilstede på Arena Reinsvoll for befaring. Mye begynner nå å bli klart i forkant av kommende sesongs begivenheter.

Vi kan allerede avsløre at det på arena vil bli flere forskjellige innløp, og ikke minst at det vil være hele to broer. I tillegg vil løpere og publikum kunne kose seg med bilder og tv-produksjon på en 24 kvadratmeter storskjerm.

Internasjonal kontrollør Sixten Sild var av dem som tok turen ut i terrenget, og roset de tilstedeværende arrangører for et godt kart og flott terreng.

Det er også med glede arrangørene av O-festivalen 2010 kan meddele at det vil bli en større tv-produksjon under sommerens arrangement. Et finsk tv-produksjonsselskap skal plassere ikke mindre enn ti kameraer i skogen rundt arena Reinsvoll. Dette vil, sammen med GPS-tracking, gi de tilstedeværende en fantastisk storskjermopplevelse. I tillegg jobbes det nå mot NRK for at produksjonen skal gå på tv.

Alt i alt var det en særdeles bra og konstruktiv dag på flystripa denne onsdagen.