Velkommen i 2010

Norsk O-festival 2010 arrangeres fra Raufoss 25.-27. juni, med Raufoss IL orientering, OL Toten-Troll og Gjø-Vard OL som arrangører.

Raufoss ligger i Vestre Toten kommune, 115 kilometer nord for Oslo og 90 kilometer nord for Oslo Lufthavn Gardermoen. Raufoss er et tettsted med cirka 7000 innbyggere, beliggende 10 kilometer sør for nærmeste by, Gjøvik, med cirka 25 000 innbyggere.

Fredag 25. juni arrangeres sprint i Raufoss sentrum. Her får vi også tilgang til industriparken, som med sin blanding av bygninger av ulik størrelse, parkanlegg og små skogteiger er et spennende område for denne konkurranseformen. Området har også andre utfordringer som gjør det ”skreddersydd” for sprint.

Lørdag 26. og søndag 27. juni arrangeres henholdsvis individuelle konkurranser og stafetter fra den lokale flyplassen på Reinsvoll, fem kilometer sør for Raufoss. Stedet muliggjør et kompakt arrangement, med parkering på samlingsplass og en rekke fasiliteter på området. Lørdag blir det også innlagt verdenscup i Norsk O-Festival 2010.

 

Helgens konkurranser foregår i området Skjelbreia, som ikke har vært benyttet til orientering på nesten 20 år. Deler av terrenget er ikke typisk for det som vanligvis finnes i distriktet, med glisne og lettløpte fururabber mellom større myrområder. Men det finnes også tettere og mer ulendte skogområder, som bør gi varierte og interessante utfordringer for deltakerne.

 

Vi ønsker deg og din klubb velkommen til
Norsk O-Festival 2010.