Lagkonkurranse D/H-12

in

Lagkonkurransens "far", Sigbjørn Modalsli, er nok en gang klar med herlige utfordringer til de yngste på o-festivalsøndagen. Har du ikke deltatt på lagkonkurransene tidligere, les dette for mer informasjon.

Lagkonkurransen er et o-løp for løpere 12 år og yngre med lag bestående av minimum 3 og maksimum 5 løpere. Laget skal være samlet under løpet og skal kun ha 1 EKT brikke. Løpet består av et antall poster som kan besøkes i valgfri rekkefølge innen den maksimale løpstiden, som er 60 minutter. Besøkte poster gir poeng, antall poeng per post angis på postbeskrivelsen, og for løpstid over 60 minutter trekkes 3 poeng per påbegynte minutt.

Det er tillatt å stille mix-lag på tvers av klubber, og lag som ikke har 3 løpere oppfordres til å samarbeide med andre slik at barna får oppleve denne konkurransen.

Noen av postene er aktivitetsposter der man må utføre en aktivitet før stempling, og disse postene gir mest poeng. Aktivitetspostene er bemannet. På disse postene kan det meste skje, det kan være bratt, vått, tørt eller bushete. Bsre løypeleggeren vet hva som kommer i år!

Lagkonkurransen har full premiering til alle startende ved målgang, i tillegg får de tre beste lagene en ekstra premie. Rangeringen er etter antall poeng og ved samme poeng etter løpstid.

Det er tillatt for voksne å skygge lag i konkurransen dersom løperne er særlig uerfarne. Vi henstiller til fair play i skyggingen i forhold til andre lag.

Velkommen til Lagkonkurransen 2011!