Nyheter

Gjenglemte ting på O-festivalen

Vi har samlet sammen det som ble glemt igjen på helgens O-festival. Savner du noe, så ligger hele lista her!

Takk til alle deltagere!

O-Festivalalliansen ønsker å takke alle deltagere og tilskuere som var med på å sette farge på Norsk O-Festival 2011. Mange blide og hyggelige fjes gjorde dette til en trivelig opplevelse for arrangøren. Takk for innsatsen, og velkommen til Beitostølen 22.-24. juni 2012!

Resultater søndag

Nå er resultater søndag for alle konkurranser lagt ut.

O-festivalen i gang!

O-festivalen søndag er i full gang i strålende solskinn.

Stafett kan følges direkte på våre LIVE-sider.

Resultater lørdag

Resultater fra o-festivalen lørdag er nå lagt ut i venstremenyen. Velkommen tilbake til stafett søndag!

Resultater og strekktider fredag

Resultater og strekktider fra fredagens konkurranser er nå lagt ut i venstremenyen. Startlister for juniorenes Craft-cup jaktstart er også lagt ut, under startlister. Vi takker alle deltagere for innsatsen fredag og ønsker velkommen igjen til solfylt langdistanse lørdag!

Velkommen til Norsk O-Festival!

Arenaen på Berger stadion ble rigget torsdag kveld. 200 funksjonærer gleder seg til å være vertskap for Norges største o-løp i helga. De siste regndråpene skal være unnagjort innen første start fredag og det blir en helg med sol. Husk å ta med godt humør og ikke minst flagg for å heie fram de norske løperne i lørdagens World Cup. Velkommen til O-festivalen 2011!

Oslofjordtunnellen stengt

Torsdag ettermiddag og kveld er Oslofjordtunnellen mellom Drøbak og Hurum stengt etter en større ulykke. Det er i skrivende stund tvilsomt om tunnellen vil åpne i løpet av helgen. Vi ber alle som planlegger å kjøre tunnellen sjekke før avreise, og beregne god tid til alternative ruter.

 

PM publisert for O-festivalen

PM og arenakart for O-festivalen alle tre dager er nå publisert til nedlasting fra venstremenyen.

PM vil også ligge i lagsposen de enkelte dager.

Velkommen til O-Festivalen!

Barnefestival blir morO-festival

Også i 2011 blir det barnefestival under Norsk O-Festival. Opplegget vil passe for barn i alderen 5-13 år og vil i år ha undertittelen mor-O-festivalen.

Syndiker innhold