Velkommen til O-Festivalen 2011!

O-Festivalalliansen i Akershus og Oslo, sammen med Måren OK og Nesodden IF, ønsker alle o-løpere velkommen til Norsk O-Festival 2011 på idylliske Nesodden. Arrangementet går fra Berger Stadion, kun en kort båttur fra Aker Brygge.

O-Festivalen 2011 bygger på malen fra tidligere O-Festivaler- med noen endringer til 2011.

* Fredagens konkurranse går på sprintkart i 1:5000. Det blir "ekte" sprint for elite- og ungdomsklasser, og en litt forlenget skogssprint for øvrige klasser.

* Søndag arrangeres stafett for H/D 13-16 (3 etapper),  D-Åpen (4 etapper) og H-Åpen (5 etapper). Vi ønsker å gjøre stas på stafetten og vil ha GPS-tracking og onlineresultater med mellomtider fra alle stafettklasser.

* Alle som ikke har stafettlag å løpe på kan delta i individuelt løp med full klasseinndeling søndag.

Det blir også World Cup jaktstart lørdag ettermiddag, Craft-cup for junior, barnefestivalen for de yngste, lagkonkurranse på søndag og sosial sammenkomst på idylliske Hellviktangen lørdag kveld.

Det vil bli overnatting på skole 3-500 meter fra arena, med gangavstand til Hellviktangen. Nærmere informasjon om skoleovernatting kommer i starten av april.

Det vil være parkering nær arena for privatbiler og busser. For mange vil imidlertid den enkleste reisemåten være kollektivt. Med Nesoddbåten fra Aker Brygge og buss fra ferjekaja er reisetiden fra Oslo sentrum til arena kun 35-40 minutter. Det klarer ikke bilen å slå!

Med en arena som har alle nødvendige fasiliteter og herlig terreng for alle fra nybegynnere til eliteløpere, så kan vi love flotte opplevelser på Nesodden siste helga i juni.

Vi oppfordrer spesielt alle klubber til å satse på stafettene. Vi kommer til å gjøre ekstra stas på søndagen i år, så mobilisér løperne til innsats.

Velkommen til Nesodden!