2012

2012

Takk for en flott helg!

Norsk O-Festival 2012 er historie. Arrangøren ønsker å takke alle deltagere som bidro til folkefesten på Beitostølen denne helgen! Vi håper det varierte fjellterrenget her oppe ga gode opplevelser for store og små. Vi ønsker velkommen tilbake til Veteranmesterskapet 2013!

Gjenglemte ting

Arrangøren har en del gjenglemte saker fra helgens O-Festival, særlig tøy fra start som ikker er hentet. Vi ber alle som savner saker å ta kontakt på e-post: post@osil.no

Resultater lørdag

Resultater for lørdagens løp er publisert via link i venstremenyen. Startlister for søndagens jaktstart er også publisert. Håper alle fikk en fin tur i fjellet i dag og lykke til i morgen til alle deltagere!

Resultater publisert

Alle resultater fra fredagens O-Festival er nå publisert i Eventor. Link i venstremenyen under resultater. Vi takker alle de drøye 2000 deltagerne for innsatsen i kveld og ønsker alle velkommen på lørdag til en ekte høyfjellsopplevelse!

Direktepåmelding på arena

Påmeldingsfristen for Norsk O-Festival 2012 er nå ute. Vi kan ønske velkommen over 7000 starter på tre dager, mer enn 1000 flere enn i 2011. Siste mulighet for påmelding nå er direkteløyper på arena alle dager.

PM publisert for alle dager

PM og arenakart for O-festivalen 2012 er nå publisert i venstremenyen.

Fair Play på O-festivalen 2012

Norges største o-arrangement oppfordrer alle deltagere til å vise Fair Play under helgens konkurranser. Les O-festivalens Fair Play-regler her!

Adkomst og parkering på O-festivalen

Les dette for viktig informasjon om adkomst og parkering på O-festivalen 2012!

Endelige løypelengder publisert

Nå er alle de endelige løypelengdene for O-festivalen 2012 klare. Last ned dokumentet fra venstremenyen. Husk å sjekke hvilken start du skal til!

Syndiker innhold