2012

2012

Resultater lørdag

in

Resultater for lørdagens løp er publisert via link i venstremenyen. Startlister for søndagens jaktstart er også publisert. Håper alle fikk en fin tur i fjellet i dag og lykke til i morgen til alle deltagere!

Latest competition bulletin

in

Please find the latest competiton bulletin ready for download.

LIVE

in

Live results, speaker sound and GPS-tracking from O-festivalen all days can be found at the

LIVECENTER

Startlists

in

Startlists for Norwegian O-festival 2012:

Friday 22. June, all classes, except Elitclasses and M/W 15/16.

Friday 22. June, elitclasses and M/W 15/16.

Startlists ready

in

Startlists for all classes are now published. Choose "startlists" in the left menu. Latest competition information in English will be published on Wednesday. 

First start at 18.00 on Friday

in

The time for the first start on Friday June 22nd is postponed one hour, from 17.00 to 18.00 hours.

This to help competitors reach the competition centre in time. This Friday is the last day for many schools, and heavy traffic is expected, especially leaving the big cities.

Over 6800 starter på Beitostølen

in

Ved påmeldingsfristen utløp er det påmeldt drøyt 6800 starter i O-festival-helga, mer enn 1000 flere enn i 2011! Særlig er økningen stor på søndag, med nesten 700 flere enn i fjor. Fortsatt er det muligheter for etteranmelding- og direktepåmelding på løpsdagene. Velkommen til fjells alle sammen!

Husk påmeldingsfristen mandag 11. juni!

in

Antallet påmeldte til O-festivalen på Beitostølen øker for hvert minutt som går. Hittil ser det ut til å bli en økning i deltagerantallet fra 2011-festivalen. Har du ikke meldt deg på ennå, husk fristen mandag 11.juni, så slipper du ekstra avgift!

St.Hans-feiring på Beitostølen

in

Med 3000 mennesker på Beitostølen St.Hans-helgen så blir det lagt opp til bål og feiring for alle i sentrum lørdag kveld. Det blir mat og drikke, samt aktiviteter for store og små!

Syndicate content