News

Resultater lørdag

in

Resultater for lørdagens løp er publisert via link i venstremenyen. Startlister for søndagens jaktstart er også publisert. Håper alle fikk en fin tur i fjellet i dag og lykke til i morgen til alle deltagere!

Latest competition bulletin

in

Please find the latest competiton bulletin ready for download.

Startlists ready

in

Startlists for all classes are now published. Choose "startlists" in the left menu. Latest competition information in English will be published on Wednesday. 

First start at 18.00 on Friday

in

The time for the first start on Friday June 22nd is postponed one hour, from 17.00 to 18.00 hours.

This to help competitors reach the competition centre in time. This Friday is the last day for many schools, and heavy traffic is expected, especially leaving the big cities.

Over 6800 starter på Beitostølen

in

Ved påmeldingsfristen utløp er det påmeldt drøyt 6800 starter i O-festival-helga, mer enn 1000 flere enn i 2011! Særlig er økningen stor på søndag, med nesten 700 flere enn i fjor. Fortsatt er det muligheter for etteranmelding- og direktepåmelding på løpsdagene. Velkommen til fjells alle sammen!

Husk påmeldingsfristen mandag 11. juni!

in

Antallet påmeldte til O-festivalen på Beitostølen øker for hvert minutt som går. Hittil ser det ut til å bli en økning i deltagerantallet fra 2011-festivalen. Har du ikke meldt deg på ennå, husk fristen mandag 11.juni, så slipper du ekstra avgift!

St.Hans-feiring på Beitostølen

in

Med 3000 mennesker på Beitostølen St.Hans-helgen så blir det lagt opp til bål og feiring for alle i sentrum lørdag kveld. Det blir mat og drikke, samt aktiviteter for store og små!

Velg riktig klasse på O-Festivalen

in

Det er mange klasser å velge i på årets O-festival. Les dette om du er tvil hvilken klasse du skal løpe i!

Lagkonkurranse D/H-12

in

For alle deltagere 12 år og yngre blir O-festivalens populære lagkonkurranse ett av helgas høydepunkter. Lagkonkurransen arrangeres lørdag, med start kl. 14.30.

Status overnatting

in

De ulike overnattingsalternativene begynner å fylles opp med løpssugne o-løpere, men fortsatt er det muligheter for etternølere til å skaffe seg overnatting midt i smørøyet på Beitostølen.

Syndicate content