Strømbrudd på strømbrudd

in

Hele Raufoss har vært rammet av en rekke store og små strømbrudd fredag kveld. Det har gitt arrangøren, og særlig for tidtakerteamet.

Strømmbruddene førte blant annet til at livesenteret for eliteklassene falt ned. I tillegg må alle tider i øvrige klasser kjøres gjennom backupsystemer, noe som gir ekstra utfordringer i forhold til resultatlistene. Som en naturlig årsak av dette har det derfor ikke blitt avholdt noen premieutdeling etter dagens sprint.

- Det er synd at det har blitt slik, men været og strømbrudd er noe vi ikke rår over. Etter det vi har fått beskjed om har det vært flere lynnedslag som har satt strømmen i hele Raufoss-området ut av spill, sier Event manager Onno Verberne

Datatrøbbel
Selv om det har vært problemer kan ikke Event manager Onno Verberne (t.v.) og tidtakingsansvarlig Harald Rognlien gjøre annet enn å flire av det hele.

Listeproblemer
Harald Rognlien som er ansvarlig for tidaking på alle klasser untatt Elite, sier at strømbruddene vil føre til veldig mye etterabeid med resultatlistene.

- Det er klart at det vil ta lenger tid enn vanlig å få ut lister. Det ser vi jo bare på at premieutdelingen ikke har skjedd i kveld. Nå må alt etterabeides manuelt, så når resultatlistene kommer er vanskelig å si noe konkret om, forklarer Rognlien.

Til tross for problemen kan hverken Verberne eller Rognlien gjøre annet enn å flire av situasjonen.

- Vi får ikke gjort noe med det. Det komiske er at vi har hatt et kjempebra agregat fra Eidsiva stående. Dette var egentlig tiltenkt storskjermen, men siden den ikke fungerte kunne vi brukt det. Vi valgte derimot tidlig på dagen å koble oss på det offentlige nettet for å være sikre. Det viste seg altså å være dumt, sier de to og smiler.