Gode overnattingstilbud

(siden er oppdatert 9.2.2013)

Norsk O-Festival 2013 samarbeider med Abra Havn, Quality Hotel & Resort Kristiansand og Kristiansand Feriesenter Dvergsnestangen for overnatting. To andre gode alternatver er Roligheden Ferieleiligheter og Internatet ved Badmintonsenteret.

Bo i sjørøverlandsbyen

Våren 2012 åpner Dyreparkens nye attraksjon sjørøverbyen Abra Havn (www.dyreparken.no/abrahavn). Spennende leiligheter med sjørøvertema. Abra Havn ligger i gangavstand til alle de tre løpene i Norsk O-festival 2013. Vi har allerede reservert en del leiligheter til denne helgen.
Oppdaterte priser pr 1.oktober 2012
Leilighet med 1 soverom og 3 sengeplasser: NOK 1485.- pr natt
Leilighet med 1 soverom og 4 sengeplasser: NOK 1980.- pr natt
Leilighet med 2 soverom og 5 sengeplasser: NOK 2475.- pr natt
Leilighet med 2 soverom og 6 sengeplasser: NOK 2970.- pr natt
Alle leilighetene har en sovesofa i stua som kan res opp til 2 ekstra personer: NOK 200.- per person per natt
Hver leilighet har et lite kjøkken med alt nødvendig utstyr. Det er også uteplass eller balkong til hver leilighet, samt egen parkeringsplass.

Bookingen gjøres via telefon direkte til Abra Havn på telefon 815 33 900, og kodeordet "norsk o-festival" oppgis. Alle som bor i Abra Havn får 20% rabatt på kombibillett til Badelandet og Dyreparken. Reservering av leiligheter i Abra Havn må skje senest 1 april 2013 for å få være garantert oppgitte priser.

Festivalhotell

Vi har valgt Quality Hotel & Resort Kristiansand som offisielt festivalhotell. Hotellet ligger i gåavstand til alle de tre løpene i O-festivalen og med gode fasiliteter for både store og små. Hotellet tilbyr også muligheter for overnatting i sovesal for grupper/klubber på minimum 10 personer. Madrass, og en stor deilig frokostbuffe inngår i prisen. Hotellet tilbyr følgende priser for deltagere av O-festivalen 2013:

Enkeltrom pr døgn           kr 900,-
Pr pers i dobbeltrom kr 550,-
Pr pers i 3-sengs pr døgn kr 500,-
Pr pers i 4-sengs pr døgn kr 400,-
Pr pers i sovesal kr 250,-


Deltagere/Klubber bestiller direkte til hotellet:
Telefon: +47 38 17 77 77
E-post: qr.kristiansand(a)choice.no
Ved bestilling oppgi kode: Norsk O-Festival
Oppgitte priser gjelder for reservering av overnatting innen 1 mars 2013.

 

O-Camp

Kristiansand Feriesenter Dvergsnestangen er en firestjerners camping midt i Kristiansands skjærgård. Campingen ligger 12 km fra sentrumskjernen, og ca 10 km fra arena alle dager. I tillegg til god plass for telt og campingvogn til de overnatting i velutstyrte hytter og leiligheter, rom og enklere sommerhytter. Det er også noen større enheter som kan passe for flere familier eller for hele klubben. For mer informasjon om de enkelte mulighetene se hjemmesiden til Kristiansand Feriesenter Dvergsnestangen.

Reservering av plass på o-campen skjer direkte til feriesenteret:
Telefon: +47 38 04 19 80
E-post: post(a)kristiansandferiesenter.no Ved bestilling oppgi kode: Norsk O-Festival

Kristiansand Ferieleiligheter 

Roligheden Ferieleiligheter driver sommerutleie av studentboligblokken Roligheden, som ligger 2 km øst fra Kristiansand sentrum, Bare 400m unna ligger Bertesbukta, et av byens flotteste bade- og friluftsområder. 

Stedet har: Stor felles TV-stue, Uteområde med gassgrill, Røykfrie leiligheter, Ballbinge og lekeplasser rett utenfor. Leilighetene er basert på selvhusholdning. Leilighetene er utstyrt med dyner, sengetøy og håndkle. Det settes inn ekstrasenger etter behov. Alle kjøkken er utstyrt med det mest nødvendige utstyr.

Mer informasjon om priser og reservering Kristiansand Ferieleiligheter finner du her.

Badmintonsenteret

I samarbeid med Kristiansand Badmintonklubb tilbyr vi overnatting i Internatet til Badmintonsenteret. Badmintonsenteret ligger svært sentralt til på Lund 2 km øst for Kristiansand sentrum. Kun 10 minutters kjøring til alle tre løpene i Norsk O-festival 2013.

Badmintonsenteret Internat tilbyr enkel overnatting i  4-, 6– og 8-mannsrom. Det er køyesenger med puter og dyner. Du tar selv med sengetøy. Det er toaletter i tilknytting til internatet og garderober med dusjer felles med badmintonhallen i samme bygg. Tilgang til eget  internatkjøkken, matsal og fellesrom.  Trådløst internett.

Mer informasjon om priser og reservering av Internatet ved Badmintonsenteret finner du her.

 


 

AttachmentSize
Overnatting_Roligheden.pdf108.19 KB
Overnatting_Badmintonsenteret.pdf196.49 KB