Fair Play på O-festivalen 2012

in

Norges største o-arrangement oppfordrer alle deltagere til å vise Fair Play under helgens konkurranser. Les O-festivalens Fair Play-regler her!

Helgen 22.-24. juni er alle senger på Beitostølen opptatt av en o-løper. Over 2500 personer skal spise, sove og løpe innenfor et begrenset område. Arrangør og kontrollører har laget følgende Fair Play-regler for alle deltagere. Brudd på én eller flere av disse reglene kan føre til diskvalifisering.

  • Fredag skal all adkomst til arena skje korteste vei fra overnattingssted til fv. 51 (hovedveien gjennom Beitostølen sentrum) og derfra til arena. Det er ikke tillatt å bevege seg gjennom løpsområdet fra Beitostølen sentrum til arena.
  • Alle deltagere i eliteklasser og D/H15 og 16 skal være ute av løpsområdet til klokken 17.45. Etter det tidspunktet har deltagere i disse klassene som befinner seg på Beitostølen kun anledning til å oppholde seg på arena og på veien fra arena til start når de ikke løper. Dette er ikke til hinder for å ankomme Beitostølen etter klokken 17.45 så lenge anvisningene over følges så snart man ankommer Beitostølen.
  • Fredag skal hytteområder og forbudte gjerder (skigarder) respekteres. Det er mange hyttehager i områder som er markert med "hagegrønt". Løpere som krysser skigarder eller "hagegrønt" vil bli disket. Er du usikker- så sett deg inn i sprintkartnormen før du reiser til Beitostølen!
  • Hele helgen er det kun kartene i eliteklasser og D/H15 og 16 som samles inn etter målgang. Det er strengt forbudt å vise løpskartet til løpere som ikke har startet eller på annen måte dele informasjon om løypene. Det er heller ikke tillatt å ha kart fra tidligere oppe på arena før start.
  • Det er ikke tillatt for løpere å bruke PC, eller andre dataløsninger for å skaffe seg informasjon om tracking og kart/løyper før sin egen start- utover det som vises på storskjerm. Å surfe på mellomtider er tillatt.
  • Sett deg inn i- og følg arrangørens anvisninger. Les PM og annen informasjon, som er laget for å gjøre arrangementet bedre for alle deltagere.
  • Hele helgen er det mange deltagere på et begrenset område. Vis hensyn til andre deltagere, arrangører og andre besøkende på Beitostølen. Stress ned- og nyt et herlig o-terreng sammen med 2500 andre o-løpere!

Velkommen til fjells!