Nyheter

CUPSHOW Lørdag 22.juni

Samtidig med at O-Festivalen arrangeres i Kristiansand, blir det også arrangert et annet stort idrettsarrangement, nemlig PlussbankCup. Dette er en stor fotball-cup for gutter og jenter i alderen 8-19 år. Lørdag 22.juni kl 20.00 arrangeres det et stort Cupshow i Kristiansand sentrum hvor det forventes et stort publikum.

Bragdøyaløpet torsdag 20.juni

OddersjaaOddersjaa

Oddersjaa ønsker alle o-festivaldeltakere velkommen til Bragdøyaløpet- Erik Balchens minneløp, torsdag 20.juni. Start kl 18.00.

Bragdøya har et av Sørlandets raskeste løpsterreng. Meget lettløpt terreng med lite undervegetasjon. En god del svaberg og områder med gammel kulturmark. Varierende kupering. Høyeste punkt på øya er 65 moh.

Flere overnattingstilbud

Samtidig som vi har fått forlenget våre gode priser ved Abra Havn og ved Quality Hotel & Resort Kristiansand kan vi nå også i samarbeid med Kristiansand Ferieleiligheter og Badmintonklubben tilby rimelige og gode overnattingsmuligheter for store og små grupper.

Dyreparken i vinterdrakt

Planleggingen av løypene til sommerens o-festival er godt i gang. Lille julaften var løypeleggerne, synfarer/karttegner og teknisk delegert på befaring i Kristiansand  Dyrepark. Stedet som er mest kjent for sommer og sol, var nå et hvitt snøinferno. Liten storm og tett snødrev var hva som møtte oss. De fleste dyr hadde trukket innendørs og Kaptein Sabeltann glimret med sitt fravær. Tross det sure været, hadde vi en moro formiddag. Arena, start og løpsområder ble befart. Kartet fikk en finpuss, og det ble drøftet hvordan mange av Dyreparkens originale innretninger skulle kartfestes. Løpstraseer ble diskutert over en varm kopp kaffe. Selv i barsk vinterdrakt fremstod Dyreparken som et vakkert sted. Her har sommerens o-festivaldeltakere mye å glede seg til.

15 hytter - 90 sengeplasser

Vi har nå reservert 15 hytter på Tingsaker camping i idylliske Lillesand, kun 20 km motorvei til alle tre løpene. Hyttene har grei standard med seks sengeplasser i hver hytte. Så er du eller klubben i behov av overnatting i forbindelse med Norsk O-festival 2013 send en e-post til kok@kok.no. Først til mølla gjelder.

Innbydelsen er klar

Innbydelsen til O-Festivalen 2013 er klar, og du finner den ved å klikke på innbydelse i menyen til venstre!

Abra Havn med nye overnattingspriser

Vi har nå forhandlet oss fram til nye overnattingspriser for deltagere på Norsk O-festival i Sjørøverlandsbyen Abra Havn. Abra Havn er en hotellandsby i ekte sjørøverstil med blandt annet torg, smale smau og trange gater samt en hyggelig brygge. Her finnes 171 leiligheter og sengeplass til 750 personer.

Program O-festivalen 2013

 

 

 

 

 

Sett av datoene 21. - 23. juni 2013 og delta på O-festivalen i hjertet av Sørlandet.

Gode overnattingstilbud

(siden er oppdatert 9.2.2013)

Norsk O-Festival 2013 samarbeider med Abra Havn, Quality Hotel & Resort Kristiansand og Kristiansand Feriesenter Dvergsnestangen for overnatting. To andre gode alternatver er Roligheden Ferieleiligheter og Internatet ved Badmintonsenteret.

Påmelding

Påmeldingen til O-Festivalen gjøres via Eventor. Untaksvis på mail til kok@kok.no.

Syndiker innhold