Barnefestivalen

 

Barnefestivalen skal være en opplevelse de yngste vil huske og ønske seg tilbake til. Vi legger mye arbeid i denne nyvinningen som Lillomarka Orienteringslag presenterte for 1. gang i fjor. Barnefestivalen legges i et eget område rett ved samlingsplass og vil være åpen for alle barn til og med 13 år. Barnefestivalen blir en avansert blanding av Robinson-ekspedisjonen, småtroll og tarzanløyper. Aktivitetene passer like godt for 6 åringer som for 13 åringene.

Aktivitetene bygger på O-sportens nye slag ord: vilt, vakkert og rått. Dette gjenspeiler seg både i aktivitetene og i terrenget.

Med naturen som utgangspunkt skal vi gi barna utfordringer. Vi ønsker at alle O-løpende barn skal være med i Barnefestivalen. dette skal bli mer enn et O-løp , lover barnefestivalsjefen Randi Haldorsen. Her blir det anledning til å bruke krefter og oppfinnsomhet, der leik og moro er det viktigste.

Her kan de leke sammen med venner – eller kanskje treffe nye venner, sier festivalsjefen som lover overraskelser både lørdag og søndag.

Vi kan blant annet friste med klatring i ekte fjellvegg, lianebaner, O-bingo, EKT-sprint, oppdagelses-O, skattejakt og mange små og store hindringer du kan prøve deg på i og rundt basecamp.

  

Bilder

 

Fakta om Barnefestivalen

Åpen for alle til og med 13  år. Barn under 9 år må ha følge av foreldrene. Barnefestivalen er åpen lørdag 26. juni og søndag 27. juni fra kl. 10 – 15

Alle deltakere får tøffe T-skjorter.

Påmelding gjøres sammen med ordinær påmelding

Deltageravgift er NOK 80,- for begge dager. Betaling ved fremmøte.

 

 

EKT-sprint

300 meter lang terreng/stemplingsløype over stokk og stein!

 

Oppdagelses-O og skattejakt

Her gjelder det å ha blikket med seg og finne de skjulte tingene.

 

Fjellveggen

Den tøffeste utfordringen. Hvor langt opp kommer du?

 

O-bingo

Full fart rundt på postene for å få 4 klipp på rad i bingobrettet.

 

Lianeområdet.

Liker du å klatre? Her har du mange utfordringer. Både i tau, i trær og i naturlige klatrestativ.

 

Barneparkering

Gratis barneparkering hver dag.

 

Småtroll

Småtroll arrangeres alle tre dagene med forskjellige løyper hver dag. Merket løype med kart og poster. Lørdag og søndag går løypene i og rundt Barnefestival-området. Premier til alle.  Norsk O-Festival 2004 er sponset av: