Nyheter

Oppvisning av Staff og Valstad
27.6.2004
De to største profilene under årets o-festival heter utvilsomt Bjørnar Valstad og Hanne Staff. Etter to andreplasser til Bjørnar, og to seiere til Hanne de to første dagene, viste de klasse også i dagens langdistanse. Hanne vant damenes eliteklasse 31 sekunder foran Birgitte Husebye, og Bjørnar slo knockout på konkurrentene i herreklassen, med hele 1:18 min. ned til Hans Gunnar Omdal på andreplass. I juniorenes eliteklasser ble det favorittseiere. Jorid Flatekval og Betty Ann Bjerkreim Nilsen vant hhv. D19-20 og D17-18, men Anders Tiltnes og Olav Lundanes vant gutteklassene. Fullstendige resultater finner dere i menyen til venstre.

Kristiansand og Bækkelaget sterkest
26.6.2004
Det ble favorittseire i både dame- og herreklassen under dagens stafett i o-festivalen. Hos damene vant Bækkelagets SK og Kristiansand OK var best av herrene. Bækkelaget var inne som nr. 2 etter første etappe, og holdt seg like bak helt til suverene Hanne Staff gikk ut på sisteetappe minuttet bak Linda Antonsen fra Fredrikstad. Staff løp en kanonetappe, og kunne tilslutt løpe i mål til en suveren seier. De andre på laget var Lene Moe, Anne Marie Bleken og Anne Margrete Hausken.

I herreklassen var Hans Gunnar Omdal fra Øvrebø/Vindbjart først inn på den første etappen, men alle forhåndsfavoritten var innen et par minutter, så det var tett. Deretter var det jevnt i teten helt til Kristian Dalby på 5. etappe for Kristiansand satte inn støtet, og skaffet ankermann Anders Nordberg et halvt minutts forsprang. Dermed fikk han ryggen fri, og kunne løpe alene i tet gjennom den siste etappen. I mål ble det seier med nesten tre minutter foran Bækkelaget med Bjørnar Valstad. På Kristiansands vinnerlag løp Arild Nomeland, Jostein Moe, Jørgen Rostrup, Tallak Olav Grytting, Kristian Dalby og Anders Nordberg.

Rostrup og Staff vant
25.6.2004
Jørgen Rostrup, Kristiansand OK og Hanne Staff, Bækkelagets SK, ble vinnerne av eliteklassene for senior i dagens mellomdistanse. Staff vant en ganske komfortabel seier, mens Rostrup var knepne 5 sekunder foran Bjørnar Valstad. I H19-20E vant Anders Tiltnes fra IL Tyrving, Elise Egseth, Wing OK vant D19-20E, Olav Lundanes, Østmarka OK vant H17-18E og Mali Fjogstad Nielsen, Kongsberg OL, vant D17-18E. For fullstendige resultater, klikk på linken i margen til venstre.
Gode muligheter for direktepåmelding
23.6.2004
Rakk du ikke å melde deg på til o-festivalen? På alle løpsdagene tilbyr vi direktepåmeldingsløyper med A-, C- og N-nivå. Startkontingenten er kr. 75,- for løpere t.o.m. 16 år, og kr. 100,- for de over 16. Vi ønsker dere hjertelig velkommen!
Skjema for lagoppstillinger på nett
10.06.2004
Skjema for lagoppstillinger til stafett og parløp er nå lagt ut på Internett. Du finner det her. Siste frist for innlevering er fredag 25. juni kl. 19:00 i informasjonskontoret på samlingsplass eller på o-campen. Er laget klart allerede nå, setter vi stor pris på å få det som vedlegg til e-post til info2004@o-festivalen.com.
"Tusenvis på skauen"
10.06.2004
Arrangementskomiteen for Norsk O-Festival gjennomførte i går en pressekonferanse, noe som resulterte i innslag i lokalradio og aviser. Her kan du se hva som sto i Bygdeposten, Drammens Tidende og Laagendalsposten.
Løpsinfo
01.06.2004
PM for løpene og informasjon om barnepark og småtroll er nå lagt ut under menyen "PM". Her finner du all oppdatert informasjon om arrangementet. Er det noe annet du lurer på, kan du sende en e-post til info2004@o-festivalen.com eller ringe Kirsti Aas Olsen på tlf. +47 906 77 855.
Fortsatt muligheter
01.06.2004
Fristen for ordinær påmelding går ut i dag, tirsdag 1. juni. Har du ikke meldt deg på ennå? - Fortvil ikke. Vi tar imot påmeldinger helt fram til 22. juni!
Påmeldingslister legges ut
01.06.2004
Eiker OL legger nå ut hver dag oppdaterte påmeldingslister på hjemmesidene til o-festivalen. Velg menyen startlister.D u kan der kontrollere at påmeldingsdataene er korrekte; eventuelle korrigeringer sendes til arrangøren på pamelding2004@o-festivalen.com.
Påmeldingene strømmer på !
19.05.2004
Pr. 19. mai er det flere kjente og ikke så kjente navn på deltakerlisten. Vår "lokale" Marianne Andersen er påmeldt, det samme er Birgitte Husebye og Linda Antonsen i D 21 E. I H 21 E finner vi Jørgen Rostrup. NOF's generalsekretær Astrid Waaler Kaas er blant de påmeldte som skal kjempe om seieren i D 45.
Kompakt program for stafettdagen
19.04.2004
Alle klasser kommer til å starte mellom kl. 10:00 og 10:30. Vi legger altså opp til et kompakt program med kort tid mellom høydepunktene.
TV - sending fra Norsk O-Festival
16.04.2004
TV-Drammen kommer til å sende innslag både i forkant av arrangementet og fra selve o-festivalen. Vi kommer tilbake med mer detaljert program.
Flotte premier i Norsk O-Festival
16.04.2004
Eiker o-lag slår på "stortromma" når det gjelder premiebordet i årets o-festival. 4 flotte DBS sykler, reise-TV, flott sportstøy, helsekost og gavesjekker er noe av det du kan vente deg hvis det klaffer.
Stor interesse for Norsk O-Festival
10.02.2004
Nå har den første påmeldingen til Norsk O-Festival 2004 kommet, og informasjonsansvarlig mottar flere henvendelser fra interesserte o-løpere daglig. Lurer du på noe angående Norsk O-Festival - klikk på "Kontaktinfo" i margen til venstre.


  Norsk O-Festival 2004 er sponset av: