Hovedside
Innbydelse
Påmelding
PM
Startlister
Resultater
Løyper / veivalg
Bilder
Konkurransene
Elite info
NOK 82.000
Klasser / løyper
Kart / terreng
Oppmøte
Overnatting
Barnas O-festival
Pre-O
Nyheter
Presse/media
Kontaktinfo

» O-festivalen » Eliteinfo

 

Eliteinfo O-Festivalen

Velkommen til O-festivalen 2006 på Gardermoen/Trandum!
12 klubber i Oslo og Akershus jobber knallhardt for å lage den beste O-festivalen noensinne, selv med bare ni måneders planlegging.
Dette er en spesiell informasjon til alle løpere i Eliteklassene.

PM VM-uttak sprint fredag 23.06   (210606)
PM WRE og Craft-cup senior lørdag 24.06  (210606)
Startlistene for Eliteklassene kommer kl.1900 dagen før konkurransen.
Eliten kommer til O-Festivalen  (020606)

 

Senior-konkurranser:

Fredag: VM-uttak, Craft-cup, Sprint: Fredag ettermiddag arrangeres sprintløp i Craft-cup fra arenaen på Trandum. Dette løpet er også uttakingsløp til VM. Terrenget vil være en blanding av lettløpt skog og åpne områder. Kuperingen er stort sett lett, med muligheter for et par kneiker. Første start er klokken 16.30 løperne må sjekke inn på arena innen et tidspunkt som blir angitt i PM. Der vil det bli utdelt et oppvarmingskart som viser hvor løperne kan oppholde seg og varme opp før sin start. Deltagelsen er begrenset til 60 menn og 40 kvinner. Ved større påmelding vil løpere som ikke kommer med i E1 bli plassert i E2, som starter umiddelbart etter E1.

Lørdag: WRE, Craft-cup, Mellomdistanse, 82 000 NOK!: Etter at juniorer og ungdommer har gjort unna sine løp, skal seniorene gjøre opp om den største pengesummen som noensinne er delt ut på én konkurranse. Starten går på arena og med passering underveis blir det forhåpentlig god stemning og fullt trøkk! Terrenget er middels kupert med hovedsaklig granskog med varierende sikt og løpbarhet. Første start er klokken 13.01 for kvinner og 13.15 for menn. Det blir ett minutts startintervall da det er spredningsmetode underveis. Løperne må sjekke inn på arena innen et tidspunkt som blir angitt i PM. Der vil det bli utdelt et oppvarmingskart som viser hvor løperne kan oppholde seg og varme opp før sin start. Deltagelsen er begrenset til 60 menn og 40 kvinner. Ved større påmelding vil løperne som ikke kommer med i E1 bli plassert i E2 (NB! Feil i innbydelse), som starter på arena før E1.

Overnatting elite senior:
For løpere på det norske landslaget (E- og A-gruppe) har arrangøren tilbud om gratis overnatting i enkeltrom på arena fra fredag til søndag. Dette tilbudet gjelder også utenlandske løpere av internasjonal klasse (topp 50 IOF-ranking). Løpere som ønsker å benytte seg av dette tilbudet må melde seg på til Jørn Sundby innen 10. juni.

Junior-konkurranser, Craft-cup:
Fredag arrangeres mellomdistanse for juniorene og lørdag jaktstart langdistanse med spredningsmetode underveis og passering av arena. Terrenget er stort sett flatt og lett kupert med. Terrenget er kontinentalt og har klare likheter med VM jr. terrenget i Litauen. Det ventes kilometertider ned mot 5.00 for de beste gutteløperne.

Påmelding eliteløpere:
Alle eliteløpere gjør påmelding på vanlig måte gjennom www.o-festivalen.com. Husk fristen 12. juni!

Informasjon:
For henvendelser direkte knyttet til eliteklassene, kontakt Jørn Sundby på jsundby@online.no

revidert: 22.06.2006

 

SPONSORS  

          
 

 

Trykk her for norsk versjon Click here for english version