O-Festivalen
Gardermoen-Trandum 23.-25. juni 2006
Om denne mail ikke vises på et riktigt måte hos Deg, kan det bero på at din PC ikke handterer html-mail korrekt. Du kan også lese denne informasjonen på våre o-sider.
   

 
 

 

 
 

Informasjon om O-Festivalen nr.3 (260506)

Vi er i rute
En måned før første start konstaterer festivalledelsen at arrangementet er i rute. - et drøyt 1/2 år er lite til å planlegge et såpass stort arrangement, men vi er på god vei i mål og dette blir et flott arrangement, sier o-festival leder Sigbjørn Modalsli.

Overnatting
Foreløpig er 240 av 800 innendørs plasser booket opp. Ikke vent til siste frist med å booke overnatting. Det er ikke varmt vann tilkoblet sanitæranleggene i militærkasernene. All dusjing, unntatt for eliten, må
skje utendørs på vårt flotte Trandum Bad.

Eliteinformasjon
Egen info side for eliteløpere er lagt ut på
www.o-festivalen.com. Merk at disse løperne, etter gitte kriterier, tilbys gratis innkvartering. Dersom antallsgrensen for D/H21E overskrides, opprettes en egen E2 klasse for disse løperne. Merk at D/H21 Eliteløperne MÅ sjekke inn på stevnesenteret innen et gitt tidspunkt som oppgis i PM på
www.o-festivalen.com.

Påmeldingsstatus - på vei mot 3000
Vi er nå oppe i ca 40 påmeldinger om dagen og trenden er sterkt økende. En flott trend i år er at det nå er nesten like mange påmeldte på fredag som på lørdag. Varegg har foreløpig flest påmeldte - 30 stk til lørdagens løp (240506 kl 16.42).

Startinformasjon
Startsted for de korteste løypene og løypene med fri startid begge dager + D/H21E på fredag er flyttet nær stevnesenteret. Kort vei å gå. Oppdatering på hvilke klasser dette gjelder, kommer på
www.o-festivalen.com. Startsted lørdag for Eliten som kjemper om Kr 82000, blir inne på stevnesenteret. For øvrige klasser er det 1,8 km (helt flatt) å gå til start på fredag og 2,7 km (helt flatt) å gå til start på lørdag.

Lagkonkurransen for D/H -12
Meld på lag i årets nyskapning. 3-5 løpere pr lag. Filmkamera er plassert på opplevelsesposten. Det er vått der... Filmopptak fra opplevelsesposten vises inne på stevnesenteret under stafettene.

Tøffeste klubbnavn
Melbourne Forest Racers


Mer informasjon på www.o-festivalen.com

Vi sees på Gardermoen-
Trandum

Sigbjørn Modalsli
Leder Hovedkomiteen
Mobil: + 47 920 99 135
E-post:
leder@o-festivalen.com

 
 
 
 
Har du spørsmål ta gjerne kontakt med Trond Hegna,
Mobil 41 92 68 74, E-post: trond.hegna@norkart.no
 
 
 
O-Festivalalliansen sender av og til ut e-post med diverse informasjon. Ønsker du ikke å stå på denne adresselisten send en e-post til trond.hegna@norkart.no  og vi vil ta deg bort fra listen. Kjenner du noen som ikke får disse e-postene, men gjerne vil ha slik informasjon om o-festivalen, send oss en informasjon om det på samme adresse.