O-Festivalen
Gardermoen-Trandum 23.-25. juni 2006
Om denne mail ikke vises på et riktigt måte hos Deg, kan det bero på at din PC ikke handterer html-mail korrekt. Du kan også lese denne informasjonen på våre o-sider.
   

 
 

Informasjon om O-Festivalen nr.4 (020606)

Eliten kommer til O-Festivalen!
Årets O-Festival kommer til å ha et elitefelt av høy klasse. Alle de norske landslags-løperne kommer til å kjempe om 20 000 i førstepremie, og de får også konkurranse av Jørgen Rostrup, som deltar i sitt første store o-løp i Norge denne sesongen. Skal mellomdistansekongen spisse formen foran VM i Danmark, tro?

Gode utenlandske navn vil gi de norske løperne tøff kamp i det kontinentale terrenget. På kvinnesiden er allerede to av Sveriges EM-løpere, Emma Engstrand og Kajsa Nilsson klare til start. På herresiden kommer Mats Haldin fra Finland, mens Jonn Are Myhren tar med seg et kobbel av sterke løpere fra Södertälje, garantert et lag å se opp for i stafetten! Bronsevinner på langdistansen i EM, Olle Kärner fra Estland, ser også O-Festivalen som en perfekt oppladning til VM i Danmark. Og kanskje seiler Kärner opp som en av favorittene til å vinne på Trandum, terrenget på mellomdistanse kan nemlig karakteriseres som en blanding av Danmark og Estland...

Eliten melder seg på via hjemmesiden som vanlig. For de beste er det mulighet for gratis overnatting på arena i enkeltrom fra torsdag til søndag.
Kontaktperson er Jørn Sundby:
jsundby@online.no

Lagkonkurranse D/H-12
Lagkonkurranse D/H-12 med TV kamera på opplevelsesposten For lagene med 3-5stk  8-12 åringer tas det opp film som vises under stafettene. Les mer om lagkonkurransen.

Barne o-festivalen
Barne o-festivalen har fått tøff logo og støttes av Vesta
                                                                      
Alle barn får utdelt en startpakke med sprek T-trøye og vannflaske.
T-skjorta er deltagerbevis! Av aktiviteter  kan vi nevne Tarzan og Jane-løype, stemplingsrunde (ekstrem og normal), radio-peile-o, Småtroll og Stortroll,  Slapp-av-hjørnet, Aktivitetshjørnet, Pre-O. Barnas O-festival er åpen lørdag og søndag kl 10-15 på stevnesenteret. Påmelding gjøres fortrinnsvis via samme påmeldingsrutine som resten av Norsk O-Festival,  eventuelt ved oppmøte. Inngangspris er NOK 100. Betaling ved frammøte.   

Overnattingen
Mot 800 på overnattingen. Fristen for å booke overnatting utvides til 12. juni. Fana, Fossum, Fredrikstad, Grane, Konnerud, Kongsberg, Kristiansand, Lillomarka, Rogaland o-krets, Skogn, Varegg og Østerdalen  har alle bestilt 15 eller flere plasser. - Vi har fortsatt plass til flere store grupper, sier innkvarteringssjef Hans Larsen.

Mer informasjon på www.o-festivalen.com

Vi sees på Gardermoen-
Trandum

Sigbjørn Modalsli
Leder Hovedkomiteen
Mobil: + 47 920 99 135
E-post:
leder@o-festivalen.com

 
 
 
 
Har du spørsmål ta gjerne kontakt med Trond Hegna,
Mobil 41 92 68 74, E-post: trond.hegna@norkart.no
 
 
 
O-Festivalalliansen sender av og til ut e-post med diverse informasjon. Ønsker du ikke å stå på denne adresselisten send en e-post til trond.hegna@norkart.no  og vi vil ta deg bort fra listen. Kjenner du noen som ikke får disse e-postene, men gjerne vil ha slik informasjon om o-festivalen, send oss en informasjon om det på samme adresse.