O-Festivalen
Gardermoen-Trandum 23.-25. juni 2006
Om denne mail ikke vises på et riktigt måte hos Deg, kan det bero på at din PC ikke handterer html-mail korrekt. Du kan også lese denne informasjonen på våre o-sider.
   

 
 

Informasjon om O-Festivalen nr.5 (090606)

Husk påmeldingsfristen 12. juni - også for overnatting
Både antall treff på nettsiden og antall påmeldinger øker sterkt time for time og vi er i skrivende stund på vei mot 1300 påmeldinger til løpet lørdag 24. juni. Det er gledelig at antall løpere til fredagens løp også er høyt. Her det nå påmeldt snaut 1100 løpere. Hovedkommiteleder Sigbjørn Modalsli, kalkulerer med 3150 på lørdagens løp og 2400 på fredagens løp.

Trandum bad
Arenagruppen i Raumar OL har satt opp tidenes norske o-dusjanlegg. Anlegget er plassert inne i en stor plasthall i det ene hjørnet på arenaen og drives av en stor varmepumpe som varmer vann i fra nettet på Trandum. 15 dusjer til hvert kjønn vil ha god kapasitet til å dekke alle som ønsker varm dusj etter løpene.

Stafettene som både topp- og breddemønstring i alle klasser
I H-Åpen møter vi Bækkelaget, Nydalen, Sødertelje, Leksand, Kristiansand og mindre profilerte lag som Steinkjer, Ålgård, og Mo. Løypelegger Jørn Sundby lover en stafett som passer for alle prestasjonsnivåer, med raske og spennende løyper. Felles for alle løyper i alle klasser er at de har en passering gjennom arenaområdet mot slutten av etappen. Jørn Sundby tror det vil bli en tett og spennende stafett. - Vi vil få se meget raske kilometertider også for klubbene uten ambisjoner om topplasseringer, lover Jørn.

Arena er i ferd med å reises
Raumars H70 gruppe har vært i gang med byggingen en stund allerede. Arenaen er i ferd med å reise seg, gresset er slått og Trandum Road ligger innbydende og klar til en herlig kveldsmatch mellom yre ungdommer.

Trandum Road, fotball på TV, grilling, utstyrsvisning og konsert
Dette er vårt tilbud til voksne og ungdom som vil være med på våre sosiale kveldsaktiviteter, sier Sigbjørn Modalsli. Han oppfordrer klubbene i østlandsområdet om å lage ungdomscamp for sine løpere på Trandum, selv om det er kort vei hjem. Både Lillomarka, Kongsberg og Fossum arrangerer ungdomscamp med voksne ledere på plass.

Bilder fra terrenget
Nå har vi lagt inn flere bilder fra løps terrenget.


Mer informasjon på www.o-festivalen.com

Vi sees på Gardermoen-
Trandum

Sigbjørn Modalsli
Leder Hovedkomiteen
Mobil: + 47 920 99 135
E-post:
leder@o-festivalen.com

 
 
 
 
Har du spørsmål ta gjerne kontakt med Trond Hegna,
Mobil 41 92 68 74, E-post: trond.hegna@norkart.no
 
 
 
O-Festivalalliansen sender av og til ut e-post med diverse informasjon. Ønsker du ikke å stå på denne adresselisten send en e-post til trond.hegna@norkart.no  og vi vil ta deg bort fra listen. Kjenner du noen som ikke får disse e-postene, men gjerne vil ha slik informasjon om o-festivalen, send oss en informasjon om det på samme adresse.